top of page
  • Foto van schrijverRichard

Zwerven

Nog één weekje werken en dan lekker vakantie. Drie weken zwerven, reizen zonder je einddoel te kennen. Best spannend, voor een planner pur sang. Normaal stippel ik mijn route, of in ieder geval het grove plan op voorhand uit. Voor de eerste week heb ik nog een camping geboekt ergens in de provincie Drenthe. De andere twee weken zijn echt nog helemaal vrij. Dus als iemand goede suggesties heeft...

Alleen

Het is niet alleen dat ik niets gepland heb dat ik het spannend vindt. Het is ook heel lang geleden dat ik alleen op vakantie ben geweest. Ik heb wel alleen fotoreizen gemaakt maar dat was dan met een groepsreis. Nu echt alleen met mijn huisje op wielen. Ga ik weer naar het prachtige noorden? Ik weet zeker dat ik dat heerlijk vind, het voelt altijd als thuiskomen daar. Aan de andere kant sta ik daar meestal in de vrije natuur zonder iemand tegen te komen. Kijk ik daar nu wel naar uit? Of ga ik naar het zuiden op campings met gezelligheid? En waar moet ik dan zijn? Over vier weken zullen we het weten.


Beslissen over komende periode

Afgelopen maand hebben de huurders van mijn huis het huurcontract opgezegd. Dit is een maandje eerder dan dat het contract liep dus daar is niets mis mee. Wel mag ik nu 'opeens' beslissen hoe nu verder? Weer terug naar mijn huis, verhuren voor bepaalde of onbepaalde tijd of mijn huis verkopen. Hoe weet ik nou waar ik goed aan doe? Zeker nu dit jaar de belastingmaatregelen in box3 veranderd zijn en er een wetsvoorstel is dat je na 1 jan 2024 geen tijdelijke huurcontracten meer mag afsluiten. In mijn volgende blog zal ik hier nader over berichten en vertellen welke beslissing ik genomen heb.

"Het hoogste weten is niets meer hoeven te weten!"

Cerbo GX Touch

In mijn vorige blog schreef ik dat het scherm van de Cerbo GX Touch het plotseling niet meer deed. Heb het schermpje uitgebouwd en ermee naar stroomwinkel.nl gegaan. Prima service weer en het schermpje gelijk doorgemeten. Niets aan de hand..... Terug naar huis en zitten rommelen met de HDMI aansluiting. Blijkbaar maakte die niet helemaal goed contact want met een paar keer er in en eruit werkte alles weer goed.


Vind je het leuk om mijn ervaringen te volgen meld je dan, als je dat nog niet gedaan hebt, onderaan deze pagina aan en je ontvangt, maximaal 1x per week, een mailtje wanneer ik een nieuwe blog heb geplaatst. Je mail adres wordt voor niets anders gebruikt dan dit! Ik plaats af en toe affiliate links. Dit betekent dat wanneer je een product koopt via deze link ik daar een kleine vergoeding voor ontvang. Op deze manier steun je onze manier van leven.


Graag tot de volgende blog!

1.196 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Tegenslag

3 Comments


Fijne vakantie met mooie en nieuwe horizonten ☀️

Like

Tijdelijke verhuur mag nog wel in bepaalde gevallen. Ik meen oa buitenlandse studenten. Lastig he, keuzes die je niet goed kunt overzien...

Like
Richard
Richard
Jun 30, 2023
Replying to

Ik ben bang dat ik niet onder de bepaalde gevallen zal vallen. Zeker lastig dat soort keuzes die impact hebben voor langere tijd. Dank voor je reactie!

Like
bottom of page