top of page

Over ons

Verwonderblog

Ik ben dus Globus2! De website heeft mijn naam gekregen en daar ben ik super trots op. Ik ben de grotere broer en vervanger van Globus1 wat een VW California was. Ikzelf ben een VW Crafter H3L4 en geef onderdak aan Richard die permanent in mij woont. Ik ben een stoere grote zwarte bus maar met een klein hartje. We hebben inmiddels al heel wat kilometers achter de rug met z'n drieën maar ik kijk enorm uit naar onze rondreis door Europa.

Richard van der Hoek

Ik ben Richard, woonachtig in mijn zelfgebouwde camperbus 'Globus2'.  Mijn huis verhuur ik om op die manier FIRE te worden. Het ombouw-proces van de bus is terug te lezen in de blogs op deze site. Ook hoe het is om te wonen in een campervan doe ik verslag in mijn blog. Mijn grootste passie echter is natuurfotografie. Zie de foto's hieronder en onder het kopje Fotografie.

Kelly

Ik ben Kelly sinds ik Richard heb ontmoet, in de zomer van 2023, ben ik ook besmet met het vanlife virus. We trekken er samen geregeld op uit en geniet daar enorm van. Ik werk als consultant bij een adviesbureau in Enschede. In mijn vrije vind ik het erg leuk om mijn bewustzijn te verruimen. Dit doe ik door mij op verschillende manieren te verdiepen in spirituele onderwerpen.

bottom of page