top of page
  • Foto van schrijverRichard

Wonen in een campervan, waarom???

Zit je in financiële problemen, moet je je huis uit? Nee dat is het niet, het maakt onderdeel uit van mijn plan, mijn droom. Een droom waar ik al zeven jaar over nadenk, fantaseer en stappen in zet. Deze droom is rondreizen met een zelfgebouwde camperbus zonder eindtijd. Er zijn al heel wat stappen gezet om deze droom te realiseren en er zullen er nog heel wat moeten volgen. Maar nu sta ik vlak voor een hele grote volgende stap. Het daadwerkelijk full-time wonen in mijn bus. Dit naast mijn full-time kantoor baan.

In dit blog zal ik geregeld verslag gaan doen van mijn ervaringen hoe het is om te werken (op kantoor) en te wonen in een bus.

Rondreizen met een zelfgebouwde camperbus zonder eindtijd.

Full-time reizen zonder eindtijd betekent dat je eerder wil stoppen met werken of dat je een manier vindt om onderweg je geld te verdienen. Om eerder te kunnen stoppen met werken heb je of heel veel geld nodig of een passief inkomen. Dit passieve inkomen is helemaal hot en wordt gezien als de manier voor FIRE. Financial Independence, Retire Early.

Heel veel geld heb ik niet dus probeer ik passief inkomen te creëren. Hoe ik dat doe lees je in de komende blogs. Net als welke stappen ik allemaal al heb gezet, mijn persoonlijke ontwikkeling hierin, zaken als duurzaamheid en natuurlijk kunnen jullie al mijn ervaringen volgen (zowel positief als negatief) van het wonen in een bus terwijl je een kantoor baan hebt.

Deze maand staat voor mij in het teken van het leeg halen van mijn huis en de bus, die ik Globus2 noem, gereedmaken voor bewoning. Vind je het leuk om mijn ervaringen te volgen meld je dan onderaan deze pagina aan en je ontvangt, maximaal 1x per week, een mailtje wanneer ik een nieuwe blog heb geplaatst. Je mail adres wordt voor niets anders gebruikt dan dit!


Graag tot de volgende blog!

1.208 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Tegenslag

6 Comments


Spannend zo'n stap. Succes.

Like

Wauw dit noem ik een gedurfde onderneming en ik volg je graag in je stappen hierin!!

Like

Mari Lammers
Mari Lammers
Jul 29, 2022

ik volg het ook graag


Like

kittymarquenie
kittymarquenie
Jul 29, 2022

Ik vind het heel tof om jullie blog te lezen en al jullie stappen te volgen 👏 Kitty

Like

Ik ben super benieuwd naar je ervaringen, je mag erg trots zijn op wat je allemaal hebt bereikt! En dan gaat het nu echt gebeuren die volgende stap, geweldig om te lezen Richard. Heel veel succes en plezier!

Like
bottom of page