top of page

Mijn grootste hobby

In deze blog schrijf ik over van alles dat ik meemaak wonend in mijn Globus2. Soms verlaat ik de bus echter voor een aantal dagen om wat anders te doen. Zo ook vorig weekend waarin in samen met een vriend Jan van Genten ging fotograferen op het Duitse eiland Helgoland. Deze week dus vooral foto's en wat minder tekst. Geniet je mee? Klik even op een foto om ze volledig, groot in beeld te krijgen.

Hobby

Zoals jullie misschien weten is natuurfotografie, naast reizen met mijn bussie mijn grootste hobby. Al van kinds af aan ben ik in mijn vrije tijd op pad met mijn camera. Ook hebben speciale fotoreizen me al op een aantal mooie plekken gebracht. Zo ook dus afgelopen weekend een mini fotovakantie naar het kleine eilandje voor de Duitse kust waar zich rond deze tijd altijd een kolonie Jan van Genten ophoudt.

Helgoland

Het eiland in de Noordzee is ongeveer 1,7 vierkante kilometer groot en staat bekend om de schone lucht. De Lange Anna is waarschijnlijk de bekendste rots van het eiland. Deze rode zandstenen rots staat in het noordwesten van het eiland en steekt 47 meter boven het water uit. De kliffen aan de andere kant bieden een perfect uitzicht op de rots en je kunt hier ook goed zien hoe de vele zeevogels nestelen.

De volgende keer weer een blog over mijn bus, de financiën of andere ervaringen.

"Het leven is als fotograferen, gebruik de negatieven, om het positieve te ontwikkelen."

Vind je het leuk om af en toe ook wat natuurfoto's voorbij te zien komen dan hoor ik dat ook graag. Welke foto vind jij het mooiste?

Vind je het leuk om mijn ervaringen te volgen meld je dan, als je dat nog niet gedaan hebt, onderaan deze pagina aan en je ontvangt, maximaal 1x per week, een mailtje wanneer ik een nieuwe blog heb geplaatst. Je mail adres wordt voor niets anders gebruikt dan dit! Ik plaats af en toe affiliate links. Dit betekent dat wanneer je een product koopt via deze link ik daar een kleine vergoeding voor ontvang. Op deze manier steun je onze manier van leven.


Graag tot de volgende blog!

485 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

IJsland

bottom of page