top of page
  • Foto van schrijverRichard

Energie omslag

Bijgewerkt op: 8 aug. 2023

En dan eindelijk echt vakantie. De hond van mijn vader is voorlopig onder de pannen, mijn vader is in goede handen, het genieten op de camping in Drenthe kan beginnen.

En hoe heerlijk is het. Al snel heb ik aansluiting met een aantal leuke camping buren. Mooie gesprekken rond het kampvuur geven diepgang en verbinding. Het weer is wisselvallig van heel warm en windstil tot stormachtige plensbuien. Allemaal prima! Zo heerlijk om er even helemaal uit te zijn. Ik voer dan ook weinig uit. Ik lees veel, wandel wat, slaap uit en daar is het ook wel een beetje mee gezegd. Ik had het denk ik nodig 😊.

Stoorzenders

Oké helemaal loskomen lukt niet. Bijna dagelijks heb ik iemand van het werk aan de lijn of een internationaal spoed overleg. En daarnaast dagelijks contact met de mensen rondom mijn vader over zijn herstel en wat de volgende stappen moeten worden. Maar al met al geniet ik met volle teugen. Wat een heerlijke camping met diverse activiteiten als zweethutten, Wim Hof baden en massages en snel contact met andere mensen. Voor wie er van houdt camping buitenland is een echte aanrader.

"Ik ben niet lui, ik bespaar alleen energie"

Energie omslag

Vrijdag is duidelijk de wisseldag. De mensen op 'mijn' kleine veldje vertrekken allemaal en er komen nieuwe mensen voor terug. Hoe bijzonder om te merken dat de energie zo om kan slaan. De rustige open relaxte energie verandert op slag. Hele andere type mensen (Amsterdamse ballen die heel luid praten) met grote tenten en caravans nemen het veldje in beslag. Het voelt gelijk als heel veel en vol.

Voelbare energie

Zou het echt de veranderende energie zijn die ik voel of speelt het zich allemaal in mij af? Afgelopen dagen waren zo gezellig. De laatste avond gingen we pas naar bed toen het weer volop licht was. Ik kan me niet meer herinneren wanner dat voor het laatst was. Eens kijken hoe de komende dagen zich ontwikkelen. In ieder geval blijf ik iets langer in deze regio dan gepland om op de terugweg naar huis Lennox, de hond van mijn vader, weer op te halen uit het pension hier in Drenthe.


Vind je het leuk om mijn ervaringen te volgen meld je dan, als je dat nog niet gedaan hebt, onderaan deze pagina aan en je ontvangt, maximaal 1x per week, een mailtje wanneer ik een nieuwe blog heb geplaatst. Je mail adres wordt voor niets anders gebruikt dan dit! Ik plaats af en toe affiliate links. Dit betekent dat wanneer je een product koopt via deze link ik daar een kleine vergoeding voor ontvang. Op deze manier steun je onze manier van leven.


Graag tot de volgende blog!

671 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Tegenslag

IJsland

Comments


bottom of page