top of page
  • Foto van schrijverRichard

Eerste weekend met globus2 is een feit.

Bijgewerkt op: 22 apr. 2022

Ondanks dat globus2 nog niet hemel klaar is, is hij klaar genoeg om een eerste weekend weg te gaan. Water, elektra, gas, lekker matras; alle benodigde zaken voor een eerste weekend, noem het een try-out, zijn klaar.

De reis ging naar het Leenderbos bij Valkenswaard in de buurt. Een natuurcamping zoals we deze al vaker hebben gehad. Ruime rustig plekken en vlak naast een prachtig heidegebied waar Juno los mag. En wat boffen we enorm met het weer zeg!

De eerste nacht in Globus2, spannend, leuk. Het matras bevalt goed, we hebben echt heerlijk geslapen. Belangrijk, want dit was één van de belangrijkste redenen om globus1 te upgraden. Ook de zonnepanelen doen goed hun werk. We staan tussen de bomen dus geen volledige opbrengst maar een groot deel van wat we verbruiken wekken we overdag ook weer op. Op zaterdag middag komt er nog familie van Elise langs waar we gezellig mee BBQ-en.

Er worden nog wat klusjes gedaan zoals magneten aan de gordijnen maken, Ruuvi temperatuur meter onder de bus bevestigen, slotjes op de keuken lades en zo vliegt het lange weekend voorbij.

De laatste avond bekijken we heel luxe, vanuit bed, de serie Furia terug.


Wat een geslaagde eerste trip!

164 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Tegenslag

IJsland

2 Comments


Het genieten is begonnen. Lekker hoor. ziet er super uit. Krien

Like
Richard
Richard
Jun 14, 2022
Replying to

Dank je wel

Like
bottom of page