top of page
  • Foto van schrijverRichard

Verhuizen…

Na een aantal drukke werkweken dit weekend eindelijk weer tijd om verder te werken aan de camper. Het gaat om nog heel veel afwerk klusjes.

Vandaag eerst begonnen met het af-kitten van de vloerranden en het aanrecht. Vervolgens beugels opgehangen voor de douchetent in de garage. Nog wat vilt geplakt, de router opgehangen, Google chromecast geïnstalleerd. Ook heeft Elise vandaag het nieuwe kussen opgehaald met de juiste maat. Twee weken geleden waren de extra zonnepanelen al geplaatst.

Kortom veel kleine klusjes waar we de komende periode ook nog wel mee bezig zullen zijn. Globus2 is echter wel zover klaar dat we echt goed weg kunnen nu. Morgen wordt er daarom schoongemaakt en verder gewerkt aan de gordijnen. De vakantie komt steeds dichterbij en man wat hebben we daar zin in.

Ondertussen wordt er ook thuis een hoop gedaan. De nieuwe dakkapel moet aan de binnenkant nog worden afgewerkt en er wordt enorm opgeruimd en weggegooid. Het is de bedoeling om op 1 september te verhuizen van de eengezinswoning naar de bus. We hoeven ons dus zeker niet te vervelen de komende weken.

390 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page