top of page
  • Foto van schrijverRichard

Verkocht...

Bijgewerkt op: 31 okt. 2021

Het is een heel proces geweest maar uiteindelijk hebben we toch besloten om Globus te verkopen en uit te kijken naar een grotere bus. De belangrijkste reden daarvoor is het slaapcomfort. Het dunne matrasje deed onze ruggen geen goed. Echt uitgerust kwamen we daardoor nooit terug van vakantie. Onze nieuwe bus moet dus in ieder geval een normaal matras bevatten zodat we lekker kunnen slapen.Eerlijk is eerlijk het gaat enorm aan ons hart we hebben zoveel mooie veilige kilometers en avonturen met Globus beleefd. Hij kent met name in Noorwegen alle wegen op zijn duimpje.


Dag Globus bedankt voor alle veilige kilometers, mooie ervaringen en avontuurlijke belevenissen. Het ga je goed bij je nieuwe eigenaren.

Toch gaat Globus dus Marktplaats op. Niet lang daarna is er een leuk stel uit Zeeland dat interesse heeft. Na een uitgebreide rondleiding door de slaapkamer, de woonkamer, de keuken en de berging vertrekken ze weer richting huis om er over na te denken. Twee dagen later geven ze aan dat ze Globus over willen nemen. Twee weken later is het een feit. Globus gaat over naar nieuwe eigenaren die er hopelijk weer heel veel fijne, veilige kilometers mee gaan rijden.
253 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page