top of page
  • Foto van schrijverRichard

Isoleren

Na een paar maal buiten in weer en wind geklust te hebben kunnen we vanaf dit weekend verder in een mooie werkruimte. Wat is dat lekker zeg! Via via heb ik een ruimte kunnen regelen waar we de komende maanden kunnen werken aan onze ombouw. Dat is even heel wat fijner werken. Dit weekend staan er twee zaken op het programma. Het afmaken van de vloer en de wanden en plafond isoleren met Armaflex 19mm.Vorig weekend hadden we een begin gemaakt met het isoleren en leggen van de vloer. Over de oude bestaande vloer komen latjes van 7 mm hoog met daartussen Armaflex van 6 mm. Daaroverheen komt een populieren multiplex vloer van 12 mm. De Armaflex hebben we via Amazon in Duitsland besteld. Ook met de verzendkosten erbij was dat een stuk voordeliger. Een andere bestelling was juist via Amazon in Nederland weer voordeliger, dus let goed op!

Maar wat heeft deze bus een hoop gaatjes, vakjes waar je nauwelijks bij kan. En dat spul plakt als een gek. Al met al een heel gepriegel en geklooi.

Het aftekenen van de wielkasten op de vloerplaat was een uitdaging. Eerst dus weer een mal van karton gemaakt en deze afgetekend op de plaat. Het plakken van de Armaflex gaat prima zolang het stukken zijn waar je goed bij kan komen. Maar wat heeft deze bus een hoop gaatjes, vakjes waar je nauwelijks bij kan. En dat spul plakt als een gek. Al met al een heel gepriegel en geklooi.506 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Camper gadgets

Comments


bottom of page