top of page
  • Foto van schrijverRichard

Het eind komt in zicht

Bijgewerkt op: 11 apr. 2022

Globus2 is technisch helemaal klaar; wat nog rest is de afwerking. Met het eerste weekenduitstapje in het verschiet, met Pasen, willen we zo ver mogelijk proberen te komen.


Corona speelt ons helaas parten. Drie weken geleden was Elise de klos, deze week Richard. Dus keihard doorwerken zit er niet in, maar er is toch wel wat werk verzet.


De bankjes hebben nog een extra laag verf gegeven. Deze keer niet wit, maar een grijsgroen tint die mooi past bij de keuken.


Boven de keuken zijn de bovenkasten opgehangen, alleen de deurtjes moeten nog gemonteerd worden.

De gordijnroede voor het afsluiten van de cabine hangt en de gordijnen zijn gemaakt. Het is een dubbel gordijn geworden: Aan de woonkant beige linnen, aan de cabinekant zwart gewatteerde stof. Dit in de hoop dat dit isoleert tegen kou en dat het van buitenaf binnen donker lijkt.

De minigordijnen voor de kleine raampjes bij het bed zijn al 2x te klein uitgevallen, dus deze moeten weer opnieuw. Beetje jammer....


Voor de vloer hebben we gekozen om het restant van het PVC laminaat van Elise te gebruiken. Thuis ligt het in visgraat, maar om dat in de bus ook te doen.... Het is wel veel fraaier, dus we hebben hiervoor gekozen, wetend dat dit ingewikkelder zou zijn, maar niet verwachtend dat het een middag zou duren om het te leggen. Maar het is wel heel fraai geworden!

Vrijdag kregen we een telefoontje dat de kussens klaar waren, dus zaterdag hebben we deze opgehaald bij kussens.nu

Het was spannend want we hadden voor antracietgrijze kussens gekozen met een contrasterende bies in grijsgroen. Zou dit mooi zijn??? Het is mooi geworden! Helaas was de maat van een van de kussens niet goed genoteerd en dus te smal. Deze wordt opnieuw gemaakt en in de tussentijd gebruiken we de fout gemaakte. Goede service van het bedrijf.

Op naar het Paasweekend!


266 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Camper gadgets

4 Comments


Charles Borsboom
Charles Borsboom
Jun 14, 2022

Ziet er heel fraai uit. Klusjes en zoeken naar handiger oplossingen zullen altijd blijven en dat is nou ook net de charme van een zelfgebouwde camper. Succes ermee!!

Like
Richard
Richard
Jun 14, 2022
Replying to

Klopt, die klusjes mogen ook zeker blijven komen. Leuk juist.

Like

Wat wordt het een prachtig interieur! En een heuse visgraat vloer, ge-wel-dig ;) Ik wens jullie alvast een mooie paasweekend toe in dit mooie reispaleis. Lieve groet, Angela

Like
Richard
Richard
Apr 11, 2022
Replying to

Dank je wel Angela.

Like
bottom of page