top of page
  • Foto van schrijverRichard

Globus2 gearriveerd

Bijgewerkt op: 9 nov. 2021

Daar is hij dan, ons tweede huis op wielen. Oké het is wel een "klus huis", er moet nog heel wat gebeuren wil het bewoonbaar zijn maar de fundering is solide en van goede kwaliteit. Dit weekend beginnen we direct met het 'slopen' voordat we kunnen beginnen met opbouwen.Als eerste natuurlijk gezorgd dat de bus verzekerd is. Dit hebben we weer gedaan bij de NKC. Omdat het echter nog een bus is zonder status Camper kan je hem bij de NKC alleen verzekeren met een ombouw verzekering. Dat betekent dat je er alleen mee mag rijden naar de bouwmarkt om wat spullen op te halen maar er niet mee op vakantie mag.

Daar is hij dan, ons tweede huis op wielen. Oké het is wel een "klus huis", er moet nog heel wat gebeuren wil het bewoonbaar zijn maar de fundering is solide en van goede kwaliteit.

Nu de Globus2 is gearriveerd beginnen we het ontmantelen van de laadruimte. De stelling die erin staat kan op marktplaats, de wanden en de vloer moeten eruit om vervolgens alles goed schoon te maken.

De volgende stap is het met schilderstape en karton uitzetten van de inrichting. Op die manier krijgen we een idee of onze 2D tekening ook past.
368 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page