top of page
  • Foto van schrijverRichard

De vloer

Bijgewerkt op: 22 nov. 2021

We gingen vol enthousiasme aan de slag om de bestaande vloer eruit te halen. Maar oei dat viel even tegen. Nadat we alle sjor-ogen hadden verwijderd dachten we dat de vloer er zo uit zou komen maar helaas de laadvloer bleek gelijmd te zijn. Dat zit zo enorm vast dat we die er niet uit kregen. Na kort beraad hebben we besloten de vloer erin te laten liggen en als stevige basis te gebruiken.Om toch de benodigde sta-hoogte te behouden besluiten we tevens de Armaflex isolatie van 6 mm te gebruiken. Hier overheen komt dan nog een vloer van 12 mm populieren multiplex.

Nadat we alle sjor-ogen hadden verwijderd dachten we dat de vloer er zo uit zou komen maar helaas de laadvloer bleek gelijmd te zijn.

Eerst plaatsen we latten van 7x18 mm met daartussen dus banen van de Armaflex. Van karton knippen we een mal om de exacte rondingen van de vloer over te kunnen nemen op de vloerdelen; de oude vloer kon hier helaas niet bij helpen. Vervolgens zagen we de vloer op maat en schroeven we deze vast op de latten.

Terwijl Richard de latjes op maat aan het zagen is snijdt Elise nog twee Armaflex stukken op maat voor op de zijwanden.335 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Wauw wat een werk, maar het gaat snel en straks zijn jullie nog meer verbonden met Globus 2 dan aan de vorige.

Like
bottom of page