top of page

Outdoor coaching

Je bent vast niet zomaar op deze site terecht gekomen. Je wilt waarschijnlijk een volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling of je ervaart dat je vast zit. Weet dan, dat je nooit echt vast kan zitten. De natuur is echt altijd in beweging en jij ook. Het feit dat je de beweging hebt gemaakt en op deze website terecht bent gekomen, bewijst dat al.

Kwaliteit

Ik hou van de natuur, ben ermee verbonden en zie het als een uitdaging anderen in contact te brengen met hun eigen natuur waardoor het leven weer gaat stromen.

Bij mijn coachingstrajecten staan de volgende drie onderdelen centraal:

 • Buiten 
  Alle sessies zullen buiten in de natuur gehouden worden

 • Bewegen
  Dat kan wandelen zijn of fysiek wat zwaarder

 • Ervaren
  Theorie en praten kan inzichten geven maar door zaken te ervaren ga het vaak pas echt zien.

De natuur heeft zijn eigen taal en is van symbolische waarde voor emotionele en mentale processen. Op het moment dat je iets in de natuur gaat benoemen, ga je spiegelen. Je onderbewuste gaat spreken en geeft inzichten. ‘Uit het hoofd gaan’ wordt makkelijker als je in beweging bent. Dit helpt om sneller bij de essentie te komen van jouw vraag en brengt als vanzelf meer diepgang in de gesprekken. Jouw positieve ervaringen en inzichten die tijdens de coaching ontstaan, verankeren we ook graag met een fysieke ervaring, zoals martial arts, systemische oefeningen of de wandeling zelf. Deze drie elementen ondersteunen en versterken elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alle drie de elementen helpen je in jouw proces. Het prachtige rivierlandschap, de parken en bossen rondom Arnhem zijn daar een ideale plek voor. De coaching wordt zo een ervaring op zich.

Over mij

Tijdens mijn jarenlange loopbaan in het bedrijfsleven werkte ik onder meer als leidinggevende en directielid en deed ik veel ervaring op met organisatieverandering en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb ervaren welke invloed werkdruk heeft en hoe groot het belang van vitaliteit en ontspanning is. Ook naast mijn werk leefde ik een druk leven, met een druk sociaal leven en vooral heel veel moeten. Een leven waar ik van genoot, maar waarin ik vooral in mijn hoofd leefde waardoor ik nogal eens over mijn grenzen ging. 

 

​In mijn werk verbind ik op professionele en enthousiaste wijze de kracht van de natuur met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben bekend met verschillende coachingstechnieken en werk met theoretische kaders uit onder meer Transactionele analyse, NLP, Systeemdynamiek en Positieve Psychologie. Doordat ik processen van deelnemers ken en herken ben ik goed in staat ontwikkeltrajecten bij mensen te begeleiden.

Mijn missie

 • flexibel. mijn missie is kwaliteit leveren door een vraaggerichte en flexibele houding 

 • vraaggericht. ik sluit aan bij  jouw vraag en doe op tempo praktische voorstellen

 • toepasbaar. want de beste psychologische hulp is begrijpelijk en direct toepasbaar 

 • blijven leren. ik blijf me ontwikkelen in mijn vakgebied en leer graag van de levenswijsheden van de mensen die ik ontmoet.

 • cultuur van feedback. elk gesprek evalueren we kort hoe onze samenwerking verloopt 

 • bijsturen.  ik leer graag van mijn fouten en onhandigheden om mijn werk te blijven verbeteren.

Meer informatie?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt!

bottom of page